[todo]Nieuws

dinsdag 18-08-2015 | 12:00

WIFO-Anema BV breidt programma kistenkantelaars uit met nieuwe K90

WIFO-Anema heeft een nieuwe machine toegevoegd aan haar programma kistenkantelaars, de K90 voorover kantelaar. Een solide en krachtige kantelaar die uitermate geschikt is voor het productvriendelijk uitstorten van gewassen zoals aardappelen, peen en uien. De K90 kistenkantelaar onderscheid zich van andere kantelaars door het verstelbare achterframe waarmee deze gebruikt kan worden voor verschillende kistenmaten. De K90 kistenkantelaar is daarmee een welkome toevoeging op onder andere het poot- of inschuurproces.    

 

De K90 voorover kistenkantelaar is beschikbaar in diverse modellen voor kisten van 1.200 mm tot en met 2.400 mm. Door de grote vraag naar een kantelaar die geschikt is voor verschillende kistenmaten, heeft WIFO het achterframe verstelbaar gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om verschillende kistenmaten op te pakken, te klemmen en te legen. De kantelaar beschikt over een maximale kiphoek van 180 graden is standaard uitgevoerd met verstelbare heftruckvorken waarmee deze geschikt is voor elk type kist, ongeacht de positie van de onderbalken. De kantelaar is tevens uitgevoerd met twee hydraulische cilinders die ervoor zorgen dat kisten tot 2,5 ton eenvoudig worden gekanteld en producten nauwkeurig uitgestort worden. De klem klemt de kisten aan de voorzijde stevig vast en voorkomt daarmee beschadigingen bij het uitstorten. Doordat de kist aan de voorzijde geklemd wordt zijn er tevens geen belemmeringen bij het uitstorten van de producten. De kantelaar is standaard voorzien van een volgorde ventiel waarmee er slechts één dubbelwerkende functie nodig is en deze in één handeling de kist klemt en voorover kantelt. 

 

Met de nieuwe K90 zet WIFO haar positie als boxhandling specialist kracht bij. De K90 zal geïntroduceerd worden op de Agritechnica 2015 in Hannover en getoond worden aan het publiek.  

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

22-05-2023

RT @FarmTradeApp: 𝗪𝗜𝗙𝗢; ‘𝗭𝗲𝗲𝗿 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗮𝗿) € 𝟮@wifoanema-.’ Premium FarmTrade partner @wifoanema heeft samen met het bedr…

WIFO-Anema BV

@wifoanema

17-05-2023

Werken bij WIFO! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser! Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature:… https://t.co/zfXTOqaD9Z