[todo]Nieuws

woensdag 25-06-2014 | 12:00

WIFO-Anema BV zet vernieuwing door met verstelbare stationaire kantelaar

WIFO-Anema heeft een nieuw product toegevoegd aan haar programma, de K65 stationaire kantelaar. De kantelaar is eenvoudig instelbaar op zowel kist- als uitstorthoogte en daarmee uiterst geschikt voor het legen van verschillende kistenmaten waarbij aardappels, peen, uien en andere gewassen op elke gewenste hoogte productvriendelijk worden gestort. 

 

Onder het motto 'simply strong' heeft WIFO ook deze machine uitgevoerd met een stabiele en robuuste constructie. De kantelaar heeft een maximale capaciteit van 2500kg en draagt kisten tot een maximale diepte van 1200mm. Met de lepelkokers onder het basisframe is de kantelaar met de heftruck eenvoudig verplaatsbaar en in hoogte verstelbaar. De uitstorthoogte is verstelbaar (500mm tot 1500mm), waarbij de juiste hoogte in stappen van 10 cm wordt bepaald. Ook kan de juiste kisthoogte eenvoudig worden ingesteld (1100mm tot 1400mm) en zorgt de ruime inrij mogelijkheid ervoor dat kisten nauwkeurig in het kantelframe worden geplaatst. Via de afstandsbediening is het mogelijk om met een druk op de knop de kist te klemmen en tevens uit te storten. Twee hydraulische cilinders draaien de kist daarbij tot een maximale kiphoek van 140 graden. De instelbare uitstorttrechter maakt het mogelijk om de ideale uitstroomhoek te kiezen zodat de gewassen op de juiste wijze worden uitgestort, niet beschadigen en hun kwaliteit behouden.

 

 

De K65 is verkrijgbaar in twee verschillende modellen, de K65 (voor achterwaarts uitstorten) en de K65Z (voor zijwaarts uitstorten) en is beschikbaar voor alle veelvoorkomende kistbreedtes. Tijdens Potato Europe wordt de K65 stationaire kantelaar voor het eerst aan het publiek getoond.

 

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

22-05-2023

RT @FarmTradeApp: 𝗪𝗜𝗙𝗢; ‘𝗭𝗲𝗲𝗿 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗮𝗿) € 𝟮@wifoanema-.’ Premium FarmTrade partner @wifoanema heeft samen met het bedr…

WIFO-Anema BV

@wifoanema

17-05-2023

Werken bij WIFO! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser! Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature:… https://t.co/zfXTOqaD9Z