Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 5% in rekening te brengen. Lees hier meer.

Aankondiging prijsverhoging

Beste relatie,

 

Vanwege de recente prijsverhogingen van grondstofprijzen zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen in onze producten. Met name de prijzen van staal en kunststoffen zijn de afgelopen maanden 10 tot 30% gestegen. Dit betekent dat met ingang van 1 april 2021 een toeslag van 5% per order zal worden berekend ten gevolge van deze prijsverhogingen.

 

Wij verwachten (en hopen) dat deze enorme prijsstijging van grondstoffen van tijdelijke aard is, daarom wordt deze als extra regel aan uw order toegevoegd. Op het moment dat de grondstofprijzen weer stabiliseren zullen we de prijsaanpassing tenietdoen.

 

Ook de levertijden bij onze leveranciers staan onder druk. Tot op heden heeft dit nog geen invloed op de levertijden van onze producten, maar de kans bestaat dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren.

 

Wij hopen op uw begrip voor de situatie, en vertrouwen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

 

 

WIFO-Anema BV

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

01-04-2021

Deze week wordt onze kantbank geretrofit! Met de inzet van Morris Solutions wordt de kantbank gereviseerd waarbij h… https://t.co/p1DNqpWn8P

WIFO-Anema BV

@wifoanema

19-03-2021

WIFO Werft! Kom jij ons team versterken in de functie van verkoopmedewerker? We zien uit naar je reactie! Lees meer… https://t.co/3x2UiUwyVp