Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 8% in rekening te brengen. Lees hier meer.

Aankondiging prijsverhoging

Beste relatie,

 

In navolging op ons schrijven eerder dit jaar omtrent de prijsontwikkelingen zijn we opnieuw genoodzaakt een prijsverhoging aan te kondigen. De prijsstijgingen van met name staal en kunststoffen gaan onverminderd door waardoor wij gedwongen zijn de geldende toeslag met 3% te verhogen. 

 

Per 1 juni zullen wij daarom een toeslag van 8% rekenen. 

 

Uiteraard houden wij deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen nog steeds dat deze van tijdelijke aard zijn. Op het moment dat de grondstofprijzen weer stabiliseren zullen we ook de toeslag aanpassen. 


Naast de prijzen staan ook de levertijden bij onze leveranciers onder druk. Tot op heden heeft dit nog geen invloed op de levertijden van onze producten, maar de kans bestaat dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren.

 

Wij vragen u wederom om begrip over deze zeer uitzonderlijke situatie en vertrouwen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

 

 

WIFO-Anema BV

 

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

28-05-2021

Onze nieuwe K54C-V kistenkantelaar is uitgerust met een vorkversteller waarmee u de vorken in elke breedte kunt pla… https://t.co/Reqgt8nGnJ

WIFO-Anema BV

@wifoanema

11-05-2021

Wist je dat we naast onze betrouwbare machines ook spare parts leveren? Zo weet je zeker dat jouw WIFO machine alti… https://t.co/qXHXG5Qb9U