Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 5% in rekening te brengen. Lees hier meer.

Aankondiging prijsverhoging

Beste relatie,

 

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn de stijgende kosten van grondstoffen, energie en transport aan de orde van de dag. Onder andere de situatie in de Oekraïne heeft zijn weerslag op de actuele prijsontwikkelingen waarbij ook de beschikbaarheid van grondstoffen en materialen sterk onder druk ligt.

 

Door deze ontwikkelingen zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren met ingang van 1 mei 2022. Deze prijsverhoging hebben wij weten te beperken tot 5%.

 

De prijsverhoging zal gelden voor alle productgroepen, zowel machines als onderdelen. Wij hopen op uw begrip in deze bijzonder lastige tijden en wij willen u dan ook verzekeren dat wij er alles aan doen om onze leverbetrouwbaarheid en de continuïteit van onze samenwerking te waarborgen!

 

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen dat deze toeslag van tijdelijke aard zal zijn. Op het moment dat de grondstofprijzen weer stabiliseren zullen we ook de toeslag aanpassen.

 

 

WIFO-Anema BV

 

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

15-09-2022

👉Werken bij WIFO!👈 Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als constructeur/engineer! Dan zoeken wij jou! Bekijkhttps://t.co/XnhMrq94vzvz

WIFO-Anema BV

@wifoanema

09-09-2022

Afgelopen dagen waren we te vinden op de #PotatoEurope2022 in Bockerode, Duitsland. Het was een meer dan geslaagde… https://t.co/UxbpGKbWeJ