Bezorgen en afhalen

Wanneer wordt mijn product geleverd?

 

Kies zelf uw leverdag
U kunt eenvoudig zelf de dag uitkiezen waarop u de bestelling wilt laten bezorgen. Op de uitgekozen dag ontvangt u het product. Ook wanneer u de bestelling zelf wilt ophalen kunt u aangeven wanneer dit u het beste uit komt. De bezorgdatum vindt u terug in de orderbevestiging. Deze ontvangt u direct na het plaatsen van de order. De bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Hierbij is het niet mogelijk om een vast tijdstip te kiezen. Levering in het weekend is niet mogelijk. 

 

Een groot aantal artikelen in onze webshop zijn direct op te halen bij onze vestiging. Voor andere artikelen dient u de leverindicatie aan te houden.


Let op: de gekozen bezorgdatum staat na betaling van de bestelling vast en kan alleen nog gewijzigd worden bij de vervoerder. 

 

Bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u zelf een betaal- & bezorgmethode selecteren. Kiest u voor de snelste manier, betalen met iDeal en alle producten zijn voorradig, dan bedraagt de levertijd over het algemeen 1 tot 3 werkdagen. 

 

Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om het door u bestelde product bij ons af te halen. Tijdens het bestellen kiest u de gewenste afhaaldatum, dan zorgen we ervoor dat het product klaarstaat en u niet hoeft te wachten. Na het plaatsen van de bestelling, dient u het product binnen 7 dagen op te halen op onze locatie. 

 

Komt u een product van groter formaat afhalen, zoals een balenklem, woeler of balenprikker, neem dan altijd de juiste middelen (beschermingsmateriaal, spanbanden etc.) mee om het product goed vast te zetten en beschadiging tijdens transport te voorkomen. We moeten u er op wijzen dat eventuele schade, veroorzaakt door het inladen of vervoer van het product, niet op WIFO-Anema BV is te verhalen. Heeft u vragen over het afhalen of bijvoorbeeld de afmetingen van uw bestelling, neem dan contact met ons op via 0518-411318 of stuurt u een mail naar info@wifo.nl. 

 

Let op!

  • Bestellingen worden alleen binnen Nederland geleverd.
  • De verwachte leverdatum geldt alleen indien de machine/onderdelen voor 14:00 uur zijn besteld.