Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 5% in rekening te brengen. Lees hier meer.

Voor onze afdeling engineering zijn we op zoek naar een:

 

Constructeur / engineer M/V
 

Werken aan innovatieve oplossingen op het gebied van heftruckvoorzetapparatuur, landbouwmachines en plant machines. Dat is de voornaamste uitdaging als engineer bij WIFO. In samenwerking met onze klanten, zowel nationaal als internationaal, inventariseer je de specifieke wensen en vertaal je deze naar een concrete en passende oplossing. Hierbij werk je met het tekenprogramma Inventor waarin je 3D modellen tekent en als voorbereiding op de productie de werktekeningen verzorgt.

 

Ter versterking van onze afdeling engineering zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze engineer. Ben jij een beginnend engineer of heb je al de nodige ervaring, zie je het samenstellen van het tekenpakket en vraagstukken over hydrauliek als jouw volgende uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou. Ook wanneer je nog geen schat aan ervaring hebt geven wij je de kans om de nodige vaardigheden eigen te maken en je te ontwikkelen tot volwaardig tekenaar. Denk hierbij aan (interne) opleidingen en cursussen.  

 

Bij WIFO kom je te werken in een informele en dynamische omgeving waarin teamgevoel centraal staat. Je werkt nauw samen met zowel de verkoop als werkvoorbereiding binnen WIFO. Als engineer draag je niet alleen bij aan innovatieve oplossingen voor onze klanten, ook ben je nauw betrokken bij de verschillende fases in productieproces en zie je jouw machine vertrekken richting de klant.

 

Interesse?
Stuur een sollicitatiebrief + CV naar: r.bos@wifo.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ruben Bos, tel. 0518-411318.

 

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

07-12-2022

Wij zijn er klaar voor! Zien we jullie de komende dagen op de De Landbouwbeurs Leeuwarden 2022? Zoals je ziet kleur… https://t.co/ELrPf999yK

WIFO-Anema BV

@wifoanema

07-12-2022

🚜 Landbouwbeurs Leeuwarden🚜 De komende 3 dagen vind je ons op De Landbouwbeurs Leeuwarden! Bezoek ons op stand #211https://t.co/BODDnbrlW3W3