Voor onze lasafdeling zijn we op zoek naar:

 

Mig/Mag Lasser(s) M/V


Ben jij een ambitieuze lasser met passie voor het vak en heb je ervaring met MIG/MAG lassen? Dan zoeken wij jou! Als lasser bij WIFO ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van kwalitatief hoogwaardige voorzetapparatuur en landbouwmachines.


Functie eisen:

Als Lasser ben je praktisch ingesteld, technisch aangelegd en nauwkeurig. Je hebt oog voor afwerking en detail, en weet hoe je tekeningen moet aflezen om tot een perfect eindresultaat te komen. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en interesse hebt in het bijleren van zaken die jouw functie nog meer diepgang geven.

 

■   Je hebt (ruime) ervaring met MIG/MAG lassen;

■   Je hebt ervaring met het samenstellen en (af)lassen van halffabricaten;

■   Je beschikt over aantoonbare vakkennis betreffende gereedschappen en materialen.

■   Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken.

■   Je bent veelzijdig inzetbaar en beschikt over een flexibele instelling

■   Je denkt mee in procesoptimalisatie

■   Meerdere jaren werkervaring is een pré, bijvoorbeeld in de machinebouw of metaaltechniek

 

Wij bieden jou:

■   Een afwisselende functie (dagdiensten). Waarin je de ene dag bezig bent seriematige producten te lassen en de andere dag met het hechten en (af)lassen van enkele stuks of zelfs specials;

■   Een professionele en dynamische werkomgeving, waar je werkt met de nieuwste technieken;

■   Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus;

■   Marktconform salaris gebaseerd op kennis, ervaring en achtergrond;

■   Goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek);

■   Intentie tot een vaste aanstelling;

■   Reiskostenvergoeding;

■   Dagelijks heerlijke koffie en vers fruit.

 

Over WIFO-Anema:
Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij we het gehele productieproces van ontwerp tot eindmontage in handen hebben.  Hiermee zijn we in staat flexibel en snel tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

WIFO is een familiebedrijf wat 60 jaar geleden is opgestart door Wijtse Anema met de ambitie om het werk van de agrariër eenvoudiger te maken. Inmiddels hebben vele balenklemmen, cultivatoren en kistenkantelaars onze fabriek verlaten en wereldwijd hun weg gevonden richting onze klanten. Met 40 vakkundige enthousiaste medewerkers en hoogwaardige productiemachines zoals o.a. CNC gestuurde verspaningsmachines, een lasersnijder en lasrobots zijn wij in staat om hoogwaardige kwaliteit neer te zetten.


Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief + cv naar: solliciteren@wifo.nl of bel voor het maken van een kennismakingsgesprek en/of meer informatie over deze functie met Rob de Haan (0518-411318)
 

Voldoe je niet volledig aan de functie-eisen maar zie je dit wel als een mooie uitdaging en je toekomstige functie, ook dan ontvangen we graag je sollicitatie.  

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

22-05-2023

RT @FarmTradeApp: 𝗪𝗜𝗙𝗢; ‘𝗭𝗲𝗲𝗿 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗮𝗿) € 𝟮@wifoanema-.’ Premium FarmTrade partner @wifoanema heeft samen met het bedr…

WIFO-Anema BV

@wifoanema

17-05-2023

Werken bij WIFO! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser! Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature:… https://t.co/zfXTOqaD9Z