Voor onze lasafdeling zijn we op zoek naar een ervaren:

 

Lasser


Ben jij een ervaren en gedreven lasser met een passie voor metaalbewerking en techniek? En maak jij het lassen van nieuwe machines je snel eigen? Dan zoeken wij jou! Als lasser bij WIFO ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van kwalitatief hoogwaardige voorzetapparatuur en landbouwmachines.


Functie eisen

Als lasser ben je praktisch ingesteld, technisch aangelegd en heb je affiniteit met de agrarische sector. Je hebt oog voor afwerking en detail, en weet door ervaring tot een perfect eindresultaat te komen. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en interesse hebt in het bijleren van zaken die jouw functie nog meer diepgang geven.

 

■   Je hebt minimaal 10 ervaring met MIG/MAG lassen;

■   Je hebt ruime ervaring met het samenstellen en (af)lassen van halffabricaten;

■   Je bent veelzijdig inzetbaar en beschikt over een flexibele instelling;

■   Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken;

■   Je staat open voor een uitdaging en wilt jezelf ontwikkelen;

■   Je hebt ervaring in de agrarische sector (pré).

 

Wij bieden jou

■   Een afwisselende functie (dagdiensten);

■   Een professionele en dynamische werkomgeving waar je werkt met de nieuwste technieken;

■   Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus;

■   Marktconform salaris gebaseerd op kennis, ervaring en achtergrond;

■   Goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek);

■   Intentie tot een vaste aanstelling;

■   Reiskostenvergoeding.

 

Over WIFO-Anema
Sinds 1961 is WIFO wereldwijd een begrip op het gebied van voorzetapparatuur en landbouwmachines. Vanuit onze productielocatie in Ferwert ontwikkelen en produceren wij onder andere kistenkantelaars, schepbakken, hefmasten en balenklemmen met als doel het werk van onze klanten nog eenvoudiger te maken. Wij streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteit, zowel in de materialen die wij gebruiken als in de vervaardiging van onze machines. Door de nauwe samenwerking met onze klanten zijn we in staat behoeftes en wensen vanuit de markt te herkennen en deze te vertalen naar technische en duurzame oplossingen.


Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief + cv naar: solliciteren@wifo.nl of bel voor het maken van een kennismakingsgesprek en/of meer informatie over deze functie met Henryk Piersma (0518-411318)

 

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

22-05-2023

RT @FarmTradeApp: 𝗪𝗜𝗙𝗢; ‘𝗭𝗲𝗲𝗿 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗮𝗿) € 𝟮@wifoanema-.’ Premium FarmTrade partner @wifoanema heeft samen met het bedr…

WIFO-Anema BV

@wifoanema

17-05-2023

Werken bij WIFO! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser! Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature:… https://t.co/zfXTOqaD9Z