Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 5% in rekening te brengen. Lees hier meer.

[todo]Nieuws

maandag 14-02-2022 | 12:00

Rendement met de WIFO sideshift

Rendement met de WIFO sideshift
De inputs zoals zaad, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen verminderen en tegelijkertijd het rendement verbeteren. Precisielandbouw maakt dit mogelijk. De afgelopen jaren hebben daarom in het teken gestaan van de doorontwikkeling van onze sideshifts. Samen met onze klanten hebben wij gewerkt aan een programma sideshifts die voldoet aan de maatstaven van de precisielandbouw. Het resultaat, een breed programma sideshifts die eenvoudig gecombineerd worden met GPS en zorgen voor de hoogste nauwkeurigheid bij het zaaien, poten, schoffelen, frezen en oogsten.

Nauwkeurige aansturing
Het brede programma sideshifts kan gecombineerd worden met elk type werktuig zoals een schoffelmachine of een veldspuit. Daarnaast wordt de sideshift gecombineerd een GPS naar keuze zoals Trimble of SBG. Wij zorgen ervoor dat de sideshift de juiste voorbereiding krijgt zodat deze eenvoudig opgebouwd kan worden. De GPS zorgt voor een nauwkeurige bepaling van de positie van het werktuig. Op basis van deze positie wordt het werktuig gecorrigeerd door middel van het sideshift-frame. Met een shift bereik tot 60 cm wordt het werktuig daarmee in de juiste positie gebracht, ongeacht het type terrein (vlak, hellend of ongelijke bodemomstandigheden). 

Simply strong!
■   Geschikt voor zowel aftakas-aangedreven als hydraulisch aangedreven werktuigen;
■   GPS eenvoudig op te bouwen door specifieke voorbereiding op sideshift-frame;
■   Eenvoudig te combineren met zowel Cat. 2 als Cat. 3 werktuigen.

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

07-12-2022

Wij zijn er klaar voor! Zien we jullie de komende dagen op de De Landbouwbeurs Leeuwarden 2022? Zoals je ziet kleur… https://t.co/ELrPf999yK

WIFO-Anema BV

@wifoanema

07-12-2022

🚜 Landbouwbeurs Leeuwarden🚜 De komende 3 dagen vind je ons op De Landbouwbeurs Leeuwarden! Bezoek ons op stand #211https://t.co/BODDnbrlW3W3