Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

07-12-2018

WIFO Werft! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega voor onze verkoopafdeling! Kom jij ons team versā€¦ https://t.co/6QZepaGK7q

WIFO-Anema BV

@wifoanema

28-11-2018

Het was wederom een geslaagde #interpom2018 . Iedereen die is langsgekomen, bedankt voor jullie bezoek en interesseā€¦ https://t.co/MUV3nlNoLW

[todo]Nieuws

woensdag 25-06-2014 | 12:00

WIFO-Anema BV zet vernieuwing door met verstelbare stationaire kantelaar

WIFO-Anema heeft een nieuw product toegevoegd aan haar programma, de K65 stationaire kantelaar. De kantelaar is eenvoudig instelbaar op zowel kist- als uitstorthoogte en daarmee uiterst geschikt voor het legen van verschillende kistenmaten waarbij aardappels, peen, uien en andere gewassen op elke gewenste hoogte productvriendelijk worden gestort. 

 

Onder het motto 'simply strong' heeft WIFO ook deze machine uitgevoerd met een stabiele en robuuste constructie. De kantelaar heeft een maximale capaciteit van 2500kg en draagt kisten tot een maximale diepte van 1200mm. Met de lepelkokers onder het basisframe is de kantelaar met de heftruck eenvoudig verplaatsbaar en in hoogte verstelbaar. De uitstorthoogte is verstelbaar (500mm tot 1500mm), waarbij de juiste hoogte in stappen van 10 cm wordt bepaald. Ook kan de juiste kisthoogte eenvoudig worden ingesteld (1100mm tot 1400mm) en zorgt de ruime inrij mogelijkheid ervoor dat kisten nauwkeurig in het kantelframe worden geplaatst. Via de afstandsbediening is het mogelijk om met een druk op de knop de kist te klemmen en tevens uit te storten. Twee hydraulische cilinders draaien de kist daarbij tot een maximale kiphoek van 140 graden. De instelbare uitstorttrechter maakt het mogelijk om de ideale uitstroomhoek te kiezen zodat de gewassen op de juiste wijze worden uitgestort, niet beschadigen en hun kwaliteit behouden.

 

 

De K65 is verkrijgbaar in twee verschillende modellen, de K65 (voor achterwaarts uitstorten) en de K65Z (voor zijwaarts uitstorten) en is beschikbaar voor alle veelvoorkomende kistbreedtes. Tijdens Potato Europe wordt de K65 stationaire kantelaar voor het eerst aan het publiek getoond.