Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 5% in rekening te brengen. Lees hier meer.

Rendement met de WIFO sideshift

Rendement met de WIFO sideshift

De inputs zoals zaad, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen verminderen en tegelijkertijd het rendement verbeteren. Precisielandbouw maakt dit mogelijk. De afgelopen jaren hebben daarom in het teken gestaan van de doorontwikkeling van onze sideshifts. Samen met onze klanten hebben wij gewerkt aan een programma sideshifts die voldoet aan de maatstaven van de precisielandbouw. Het resultaat, een breed programma sideshifts die eenvoudig gecombineerd worden met GPS en zorgen voor de hoogste nauwkeurigheid bij het zaaien, poten, schoffelen, frezen en oogsten.

Rendement met de WIFO sideshift
WIFO kantelframe | flexibel met voorlader werktuigen

WIFO kantelframe | flexibel met voorlader werktuigen

Voorlader werktuigen inzetten in combinatie met een heftruck. Dat is mogelijk met het speciale kantelframe, type FE. Met dit kantelframe koppelt u elk type voorlader (euro) werktuig zoals grondbakken, mestvorken en balenklemmen eenvoudig aan de heftruck. Een ideale oplossing wanneer er naast een voorlader ook een heftruck beschikbaar is. Met de snelvergrendeling wordt het kantelframe eenvoudig bevestigd op het vorkenbord van de heftruck. Ook aan de werktuigzijde is het frame uitgevoerd met een snelvergrendeling waarmee de voorlader werktuigen eenvoudig en snel geborgd worden. Het kantelframe is daarmee een ideale en flexibele oplossing waarmee voorlader werktuigen nog breder inzetbaar zijn. Lees meer!

 

WIFO bij u in de buurt

Zoek verkooppunt

 

 

 

 

 

WIFO documentatie

Vindt hier de documentatie over de WIFO machines zoals de onderdelenlijsten, de handleidingen etc. 

 

■   Onderdelen
■   Prijslijst
■   Handleidingen
■   Restcapaciteitsberekening