Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 8% in rekening te brengen. Lees hier meer.

60 jaar WIFO!

60 jaar WIFO!

1961 is het jaar dat John F. Kennedy president werd van Amerika, Anton Geesink wereldkampioen Judo werd, op Radio Veronica de eerste aflevering van het verzoekplatenprogramma ‘Men vraagt en wij draaien!’ te horen is en de Ronde van Frankrijk 1961 gewonnen wordt door Jacques Anquetil. In het Friese Ferwert is 1961 bovenal het jaar dat Wijtse Anema en zijn zoon Fokke besluiten om het constructiebedrijf WIFO op te richten.

60 jaar WIFO!
WIFO kantelframe | flexibel met voorlader werktuigen

WIFO kantelframe | flexibel met voorlader werktuigen

Voorlader werktuigen inzetten in combinatie met een heftruck. Dat is mogelijk met het speciale kantelframe, type FE. Met dit kantelframe koppelt u elk type voorlader (euro) werktuig zoals grondbakken, mestvorken en balenklemmen eenvoudig aan de heftruck. Een ideale oplossing wanneer er naast een voorlader ook een heftruck beschikbaar is. Met de snelvergrendeling wordt het kantelframe eenvoudig bevestigd op het vorkenbord van de heftruck. Ook aan de werktuigzijde is het frame uitgevoerd met een snelvergrendeling waarmee de voorlader werktuigen eenvoudig en snel geborgd worden. Het kantelframe is daarmee een ideale en flexibele oplossing waarmee voorlader werktuigen nog breder inzetbaar zijn. Lees meer!

 

WIFO bij u in de buurt

Zoek verkooppunt

 

 

 

 

 

WIFO documentatie

Vindt hier de documentatie over de WIFO machines zoals de onderdelenlijsten, de handleidingen etc. 

 

■   Onderdelen
■   Prijslijst
■   Handleidingen
■   Restcapaciteitsberekening