Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Werken bij WIFO

Werken aan hoogwaardige voorzetapparatuur en landbouwmachines in een uitdagende omgeving. Bij WIFO steek je je handen uit de mouwen en werk je samen met leuke collega's. Je krijgt de ruimte om je talenten te ontdekken en deze te benutten. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een baan, stage of opleidingsplaats BBL.

#WERKENBIJWIFO in het kort

Het werk van de agrariër eenvoudiger te maken. Met deze ambitie zijn wij 60 jaar geleden bij WIFO begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam op zowel agrarisch als logistiek en industrieel gebied met een wereldwijde klantenbasis. Ons motto is daarbij niet gewijzigd. Nog steeds werken we samen met veel passie aan innovatieve oplossingen waarmee wij in staat zijn om het werk van onze eindklanten eenvoudiger te maken. Ons uitgangspunt daarbij is in de jaren ook niet gewijzigd. Wij streven de hoogst mogelijke kwaliteit na, zowel in het materiaal als de vervaardiging van onze machines.

Door de inzet van zo’n 40 vakkundige en enthousiaste medewerkers en de hoogwaardige productiemachines zoals CNC gestuurde verspaningsmachines, een lasersnijder en computergestuurde knip en zetbanken, zijn wij in staat om hoogwaardige kwaliteit neer te zetten.

Op dit moment hebben we de
volgende vacatures:

Lasrobot operator M/V

Fulltime - per direct


Ben jij een ambitieuze robotoperator met passie voor het vak en heb je meerdere jaren ervaring met het bedienen van een lasrobot? Dan zoeken wij jou!

Stages/BBL-plekken

Parttime / Fulltime


Stage lopen bij een toonaangevende fabrikant van voorzetapparatuur en landbouwmachines? Dat kan! Jaarlijks hebben wij diverse stageplaatsen en BBL-plekken beschikbaar. Je mag dan werken aan een mooie opdracht of draait dan volledig mee in onze organisatie.

Werken bij WIFO ...

… betekent jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet en deel uitmaken van een succesvol en gedreven team. En dat alles bij een familiebedrijf waar innovatie en persoonlijke ontwikkeling voortdurend aandacht krijgen.

Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden!

Gezellig lunchen met alle collega's

Regelmatig een leuk teamuitje

Extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling

WERKEN BIJ WIFO ...

… betekent jezelf verder ontwikkelen, plezier hebben in datgene wat je doet, deel uitmaken van een succesvol en gedreven team en de vrijheid krijgen om je eigen verantwoordelijkheden te nemen. En dat alles bij een familiebedrijf waar innovatie en persoonlijke ontwikkeling voortdurend aandacht krijgen.

Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden!

Gezellig lunchen met alle collega's

Regelmatig een leuk teamuitje

Extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling

Vragen over verkoop?

Wij staan voor je klaar!

+31(0)518-411 318
info@wifo.nl
APP: +31(0)518-411318

Reserve-onderdelen?

Natuurlijk kunnen we die leveren

Ga naar reserve-onderdelen

Vind een WIFO dealer

Bij jou in de buurt

Ga naar dealers