Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Meewerkend Voorman/Voorvrouw

Voor onze lasafdeling zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman of voorvrouw. Ben jij ambitieus en een échte specialist op het gebied van laswerkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Ben jij ambitieus en een échte vakman op het gebied van laswerkzaamheden? Dan zoeken wij jou! Als Meewerkend Voorman/Voorvrouw Lasserij bij WIFO ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van kwalitatief hoogwaardige voorzetapparatuur en landbouwmachines.

Functie omschrijving

In de veelzijdige en verantwoordelijke rol als meewerkend Voorman/Voorvrouw Lasserij geef je operationeel leiding aan ons 8-koppige lasteam. Als voorman/voorvrouw stuur je jouw team aan, coördineer je de laswerkzaamheden en hou je toezicht op de geleverde kwaliteit. Je bent daarbij in staat je collega’s te motiveren en het beste uit zichzelf te halen en haalt energie uit het overdragen van kennis en ervaring aan de minder ervaren collega’s. Ook neem je collega’s mee en stimuleer je ze in het verbeteren en vernieuwen van de processen binnen onze organisatie. In je functie werk je nauw samen met onze productieleiding, werkvoorbereiding en planning.

Als Meewerkend Voorman/Voorvrouw ben je praktisch ingesteld, technisch aangelegd en werk je nauwkeurig. Je hebt oog voor afwerking en detail, en weet hoe je tekeningen moet lezen om tot een perfect eindresultaat te komen. Naast je dagelijkse leiding verricht je zelf ook regelmatig laswerkzaamheden.

Wij vragen

 • Je hebt een technische opleiding op minimaal niveau 4;
 • Je hebt ervaring met het plannen, organiseren en coördineren van werkzaamheden;
 • Je hebt (ruime) ervaring met MIG/MAG lassen;
 • Je bent veelzijdig inzetbaar en beschikt over een flexibele instelling;
 • Je denkt mee in procesoptimalisatie;
 • Je hebt ervaring met het werken met een ERP-systeem (pré).

Wij bieden jou

 • Een afwisselende functie;
 • Een professionele en dynamische werkomgeving;
 • iverse opleidings- en certificeringsmogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering (CAO Metaal en Techniek);
  Reiskostenvergoeding.

Over WIFO-Anema

Sinds 1961 is WIFO wereldwijd een begrip op het gebied van voorzetapparatuur en landbouwmachines. Vanuit onze productielocatie in Ferwert ontwikkelen en produceren wij onder andere kistenkantelaars, schepbakken, hefmasten en balenklemmen met als doel het werk van onze klanten nog eenvoudiger te maken. Wij streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteit, zowel in de materialen die wij gebruiken als in de vervaardiging van onze machines. Door de nauwe samenwerking met onze klanten zijn we in staat behoeftes en wensen vanuit de markt te herkennen en deze te vertalen naar technische en duurzame oplossingen.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief + cv via het formulier op deze pagina. Of bel voor het maken van een kennismakingsgesprek en/of meer informatie over deze functie met Wytze Anema (0518-411318)

Sollicitatie formulier