[todo]Nieuws

donderdag 12-12-2019 | 12:00

Vernieuwing op komst!

2019 ligt bijna achter ons. Een jaar waarin wij achter de schermen onze innovaties hebben doorgezet. Het resultaat hiervan was al zichtbaar op de Agritechnica. Hier presenteerden wij onze nieuwe kistenkantelaar met hydraulische blokkering en de nieuwe spijlenbak. De reacties hierop waren zeer positief.
 
De K54COB kistenkantelaar is uitermate geschikt voor het transport van twee volle kisten. Een cilinder zorgt ervoor dat het vorkenbord tijdens transport geblokkeerd wordt en het tandwiel en tandheugel ontzien worden van belasting. Dit model is tevens standaard voorzien van een kegellager.
 
De eerste serie van vijf stuks zal gereed zijn in Februari. Hiervan zijn nog enkele beschikbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn, neemt u dan contact met ons op via 0518-411318 of info@wifo.nl.
 
Tevens is zal medio 2020 een spijlenbak verkrijgbaar zijn. Dit nieuw model schepbak is geschikt voor het opscheppen van fabrieks/zetmeel aardappelen. De tussenruimtes in de bodem van de bak scheiden modder en vuil van aardappelen en bieten. Mocht u nu al geïnteresseerd zijn, vraag dan informatie aan via 0518-411318 of info@wifo.nl.

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

22-05-2023

RT @FarmTradeApp: 𝗪𝗜𝗙𝗢; ‘𝗭𝗲𝗲𝗿 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗮𝗿) € 𝟮@wifoanema-.’ Premium FarmTrade partner @wifoanema heeft samen met het bedr…

WIFO-Anema BV

@wifoanema

17-05-2023

Werken bij WIFO! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser! Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature:… https://t.co/zfXTOqaD9Z