Let op: vanwege de recente prijsverhogingen van grondstoffen zijn wij genoodzaakt om per order een toeslag van 8% in rekening te brengen. Lees hier meer.

[todo]Nieuws

donderdag 12-12-2019 | 12:00

Vernieuwing op komst!

2019 ligt bijna achter ons. Een jaar waarin wij achter de schermen onze innovaties hebben doorgezet. Het resultaat hiervan was al zichtbaar op de Agritechnica. Hier presenteerden wij onze nieuwe kistenkantelaar met hydraulische blokkering en de nieuwe spijlenbak. De reacties hierop waren zeer positief.
 
De K54COB kistenkantelaar is uitermate geschikt voor het transport van twee volle kisten. Een cilinder zorgt ervoor dat het vorkenbord tijdens transport geblokkeerd wordt en het tandwiel en tandheugel ontzien worden van belasting. Dit model is tevens standaard voorzien van een kegellager.
 
De eerste serie van vijf stuks zal gereed zijn in Februari. Hiervan zijn nog enkele beschikbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn, neemt u dan contact met ons op via 0518-411318 of info@wifo.nl.
 
Tevens is zal medio 2020 een spijlenbak verkrijgbaar zijn. Dit nieuw model schepbak is geschikt voor het opscheppen van fabrieks/zetmeel aardappelen. De tussenruimtes in de bodem van de bak scheiden modder en vuil van aardappelen en bieten. Mocht u nu al geïnteresseerd zijn, vraag dan informatie aan via 0518-411318 of info@wifo.nl.

Tweets Follow

WIFO-Anema BV

@wifoanema

28-05-2021

Onze nieuwe K54C-V kistenkantelaar is uitgerust met een vorkversteller waarmee u de vorken in elke breedte kunt pla… https://t.co/Reqgt8nGnJ

WIFO-Anema BV

@wifoanema

11-05-2021

Wist je dat we naast onze betrouwbare machines ook spare parts leveren? Zo weet je zeker dat jouw WIFO machine alti… https://t.co/qXHXG5Qb9U